Ardahan’da Bir Melek!

Yol kenarında annelerinden uzak aç ve çaresizce bağıran yavru köpekleri gören İNSAN’lar gördükleri manzara karşısında kayıtsız kalmayarak yavru köpekleri emin ellere teslim etti. 3 yıldır Ardahan’da yaşayan ve gönüllü olarak oluşturduğu ‘Ardahansokakhayvanları’ platformuyla tek başına bir ordu gibi çalışan Kübranur Eren isimli anestezi teknikeri bundan önce de yüzlercesine sahip çıktığı gibi yavru köpeklere sahip çıktı.

Savunmasız şekilde teneke içerisinde yol kenarında buldukları yavru köpekler Kübranur Eren’e götüren vatandaşlara duyarlılıklarından dolayı teşekkür eden Eren, süt anne bulana kadar yavruları biberonla besleyeceğini kaydetti. Daha önce de Ardahan merkezde sokak hayvanları için mama kapları gibi faaliyetler içerisinde yer alan Kübranur Eren, savunmasız şekilde bulduğu hayvanları iyileştirinceye kadar ilgilenip ardından ilana çıkarak sahiplendirebildiklerini sahiplendiriyor, sağlığına kavuşanları ise Ardahan Belediyesi’ne ait barınağa teslim ediyor.

Barınakta da teslim ettiği hayvanları sık sık ziyaret eden hayvan dostu, insanlardan da çok şey istemediğini, hayvanları korumanın, onları sevmenin ve bizlerin dostu olduklarının unutulmaması gerektiğini hatırlatıyor.