Sahte Gelinden Kars'ta 308 Bin TL Vurgun

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'de Türkiye'nin konuştuğu sahte gelin çetesinin tuzağından Kars'ta payını aldı. Kars'ta S.P isimli vatandaş, Ağrı Doğubeyazıt ilçesinde evlenmek isteyen bir kız olduğunu ve aile ile görüştürebileceğini söyleyen aracı M. isimli şahıs sayesinde tanıştığı sahte gelin Melisay'a 44 bin TL kaptırdı.

Show TV'de yayınlanan Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programına telefonla bağlanarak yaşananları anlatan Karslı aile, sahte gelin Melisay'ın kısa süre içerisinde nasıl tuzağa düşürdüğünü bir kez daha gözler önüne serdi. Ayrıca Sahte gelin Melisay'ın Kars'ta S.P ile birlikte toplamda 308 bin TL dolandırdığı idda edildi.

Sahte gelin Melisay'ın annesinin kızını bir televizyon programında araması ile bir evlilik çetesi ortaya çıktı. Melisay Tosun'un annesi Dilek Köse, kızının 2018 yılında Emirhan isimli bir kişiyle, henüz 16 yaşındayken kaçıp evlendiğini, daha sonra da sahte gelin olarak başkalarıyla evlendiğini anlatmıştı. Günler sonra ortaya çıkan Melisay, "3 yıldır insanları evlilik vaadiyle dolandırıyorum. Altınları eski eşim Emirhan saklıyor" itirafında bulundu.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'de Türkiye'nin konuştuğu sahte gelin çetesinin dolandırıcılık haritası canlı yayında açıklandı. 27 farklı ilde sahte gelin tuzağına düşen kişilerin toplamda 2 milyon 665 bin dolandırıldığı ortaya çıktı.